Holland Hospital

Job Location: Holland, MI
Architect: Matthei & Colin Associates
Lighting Designer: Matthei & Colin Associates
Photographer: Peterson Photography
Awards / Certifications:
Related Products:

Holland Hospital Acute Care Renovation included a 12,000 sqft addition, as well as 20,000 sqft of renovations, including rebuilding the prep/hold areas, waiting room, office spaces and pharmacy. a·light's A4 | accolade4 was specified by Michale Przybylski of Matthei & Colin Associates as 12ft and 16ft wall-mount direct/indirect illumination in the corridors and transition areas, as well as above the door outside each of the prep/hold rooms. The A4 is designed for dual purposes with the direct asymmetric illumination at 30-degree cutoff as appropriate task or corridor lighting, and an upper asymmetric distribution for ambient indirect illumination reflected onto the ceiling.

Matthei & Colin Associates